HAMBURG 24-27 SEPTEMBER 2024

Unbenannt_3.JPGUnbenannt_2.JPGUnbenannt.JPG

Specialty Steel op WindEnergy Hamburg 2024                                                                                                                          Ontdek SLIPNOT® voor een veilige werkomgeving

Van 24 tot en met 27 september 2024 neemt Specialty Steel deel aan de WindEnergy beurs in Hamburg, het belangrijkste wereldwijde evenement voor professionals in de windenergiesector. Deze beurs, die zich richt op zowel onshore als offshore windenergie, is dé plek waar de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen de industrie worden gepresenteerd.

Als leverancier, operator, onderhoudsfirma of toeleverancier streeft u naar een zo veilig mogelijke werkomgeving. Het werken op hoogte blootgesteld aan de grillen van de natuur brengt nu eenmaal bijzondere risico’s met zich mee.

Met SLIPNOT® bieden wij u een oplossing om de werkomgeving veiliger en efficiënter te maken. Of het nu gaat om ladders, trappen, bordessen, walk-ways, werkplatformen of heli-decks. Met SLIPNOT® kunt u tot 90% van alle slip en trip ongevallen voorkomen. Ook als het SLIPNOT® oppervlak nat of vervuild is blijft het zijn werking houden.

Wat is SLIPNOT®?

SLIPNOT® is een hoogwaardige, metaal-op-metaal antislip technologie die wordt toegepast op onder andere veiligheidsvloeren, roosters, trappen en laddersporten. Het product biedt een uitstekende grip en voorkomt ongevallen die worden veroorzaakt door uitglijden, struikelen en vallen, wat van cruciaal belang is in veeleisende offshore en onshore omgevingen.

Dankzij de geavanceerde oppervlaktetechnologie van SLIPNOT® kunnen tot wel 90% van de ongelukken op werkplaatsen worden voorkomen, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving voor werknemers. De werking van SLIPNOT® blijft effectief ook als het oppervlakte nat of vervuild is. Het SLIPNOT® oppervlak is daarnaast uitermate slijtvast wat een zeer lange levensduur waarborgt.

Waarom SLIPNOT® voor de Windenergie- en Offshore sector?

Veiligheid staat altijd centraal in de windenergie, met name in offshore windparken waar de omstandigheden vaak verraderlijk zijn. Door de installatie van SLIPNOT® veiligheidsvloeren, roosters en laddersporten wordt niet alleen de veiligheid verbeterd, maar ook de efficiëntie van onderhouds- en bouwprojecten. SLIPNOT® is ideaal voor gebruik in de windenergiesector, waar betrouwbare oplossingen voor slippreventie noodzakelijk zijn om ongelukken te minimaliseren en stilstand te verminderen.

Bezoek onze stand

Tijdens de beurs bieden we u de gelegenheid om SLIPNOT® van dichtbij te ervaren. Onze experts staan klaar om u te laten zien hoe deze oplossing kan bijdragen aan het verhogen van de veiligheid en efficiëntie binnen uw windenergieprojecten. Of u nu actief bent in de ontwikkeling van nieuwe windparken of betrokken bent bij het onderhoud van bestaande installaties, wij helpen u graag met advies op maat.

24 - 27 september 2024 - Hamburg Messe, Duitsland - Hal B7 - stand 514

Kom langs bij onze stand en ontdek hoe **SLIPNOT®** u kan helpen uw werkomgeving veiliger en succesvoller te maken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u meer te vertellen over onze oplossingen!

Voor meer informatie kunt u alvast contact met ons opnemen via onze website om een afspraak te plannen.